FEDAC Castellar

EXPERIMENTA2

Els alumne de 4t de Primària han participat en un projecte telemàtic de la FEDAC, anomenat Experimenta2, basat en la realització i demanada d'un experiment científic.
Aquí podeu veure l'experiment que van proposar els nostres alumnes i també la realització de l'experiment que ens van demanar els alumnes de l'escola FEDAC St. Narcís.

Proposta

https://youtu.be/P4Y3SnV3L4I

Realització de l'experiment

https://youtu.be/tnmqR7hlMUc
 

 

Darrera actualització (dijous, 11 de febrer de 2016 08:59)

 

FESTA SORPRESA A 6È!

El passat divendres dia 29, vam preparar un festassa sorpresa a la Maria, ja que se’n anava. Ens vam organitzar el dia abans i tota la classe hi va col·laborar. Alguns portant delícies gastronòmiques com pastissos, dolços, patates i moltes coses més. D’altres s’encarregaven de les decoracions, portant globus, guinardes i demés. Ens vam posar a muntar-ho tot, i com que tothom hi va ajudar de valent, en un tres i no res, la classe semblava una sala de festa. Ens vam amagar i quan va venir la Maria li van donar una bona sorpresa. Va ser un matí de cançons, riures i molta alegria. Li desitgem el millor a la Maria.


Darrera actualització (dimecres, 10 de febrer de 2016 07:23)

 

Esmorzar saludable

Els alumnes d’educació infantil fem l’esmorzar saludable, per esmorzar mengem fruita. Durant aquest mes hem menjat pomes, peres i mandarines.Darrera actualització (divendres, 29 de gener de 2016 08:11)

 

Espais per tocar, crear i fer

- El taller de tecnologia i el laboratori –

 

A Fedac Castellar volem que els nens aprenguin coneixements, habilitats i destreses. A les assignatures com la tecnologia i les ciències, la meitat de les hores les dediquem al treball experimental i creatiu. A continuació podeu veure un recull de fotografies de tots els cursos de la ESO, al taller o al laboratori.

 

 

 

Darrera actualització (dimarts, 26 de gener de 2016 09:58)

 

Psicomotricitat

Els alumnes de infantil, realitzen diferents activitats a l’hora de psicomotricitat per a treballar diversos aspectes. És una hora setmanal, que es realitza en anglès, on els nens i nenes gaudeixen del lloc per a desenvolupar les seves destreses bàsiques. El que més els hi agrada són els circuits, on realitzant salts, girs, reptacions... han de sortejar diferents obstacles.

Darrera actualització (dimarts, 12 de gener de 2016 09:58)

 

UNA MANERA D’AJUDAR DIFERENT!!!

Aquest any a l'escola hem decidit participar en un projecte que porta a terme la MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA.


Es tracta d'una campanya solidària que es diu:

"1 ORIGAMI 1€ ".


La campanya consisteix en fer un ocellet de paper, concretament una grua. Per cada ocellet la MGC donarà 1€.


La nostra escola ha triat que els € recollits vagin destinats a la Marató de TV3, ja que com cada any, uns voluntaris de la Marató vindran a fer una xerrada per alumnes de l'ESO.


Perquè grues de paper?


La inspiració de la campanya:

Sadako Sasaki (1943-1955) era una nena japonesa que desitjava curar-se de la seva malaltia, provocada per la radiació de la bomba atòmica d'Hiroshima. Seguint el consell de la seva amiga Shizuko, i mentre era a l'hospital, Sadako va decidir de fer 1000 grues de paper, creient que quan les acabés estaria curada. El seu desig, però, no era només curar-se, sinó que tot el món visqués en pau i no hi hagués més guerres. Malauradament, Sadako no va poder superar la malaltia ni va poder completar les 1000 grues que s'havia proposat (en va fer 644). Però la seva amiga Shizuko, juntament amb molts altres amics, van fer les que faltaven fins arribar a les 1000.


La campanya l'hem portat a terme només amb els alumnes d'ESO donat la complexitat dels origamis.

 

 

 

 

 

Ha estat una manera molt bonica d'ajudar al projecte de la Marató de TV3! !!

 

 

 

 

 

 

 

 

Entre tots hem aconseguit fer 248 grues de paper.

Aquesta setmana vam anar a fer entrega dels origamis a la seu de Sabadell de la Mútua General de Catalunya.


DES D'AQUI VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELS NOIS I NOIES DE L'ESO I ALS SEUS PROFESSORS/ES QUE HAN DEDICAT EL SEU TEMPS PER AQUESTA BONA CAUSA!!!

 

Darrera actualització (divendres, 11 de desembre de 2015 08:00)

 
CONTACTE

CALENDARI
February 2016
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO