FEDAC Castellar

EXCAVACIÓ ARQUEOLOGICA 1R ESO

El dimecres 18 de març, els alumnes de 1r d'ESO van anar a Palau de Plegamans a realitzar un taller d'arqueologia al Campus Arqueològic del Museu Egipci de Barcelona.
Durant unes 3 hores, els alumnes es van convertir en autèntics arqueòlegs i van anar excanvant fins a poder trobar uns sarcòfags, unes mòmies, uns objectes.. que posteriorment van analitzar i catalogar.
Abans de l'excavació,  van visitar una rèplica d'una tomba que hi ha a Egipte, on l'Àngels i la Desi, els van poder explicar què volien dir les inscripcions i els dibuixos que hi havia.
Aquesta visita estava relacionada amb el tema d'Egipte, que ells prèviament havien treballar a classe.
Aquí els podeu veure!!


 

 

 

 

 

 

ESQUIADA MASELLA 3R ESO

El passat dijous 12 i divendres 13 de març, els alumnes de 3r d'ESO van anar a esquiar a la Masella, com a activitat d'Educació Física. Els alumnes van poder gaudir dels aprenentatges dels monitors d'esquí, de temps lliure a les pistes, de la piscina, de jocs de nit, d'una discoteca...
S'ho van passar molt bé!


 

Darrera actualització (divendres, 20 de març de 2015 09:00)

 

PROJECTE E-TWINING

Aquest curs, els alumnes de sisè de primària estem participant en un projecte e-twinning anomenat “European Food”. Treballem amb escoles de quatre països diferents: França, Turquia, Polònia i Grècia, i cada mes intercanviem els treballs que realitzem a classe a través de la plataforma on-line anomenada Twinspace.

Les activitats d’aquest projecte són les següents: al mes de setembre ens vam presentar, a l’octubre vam parlar sobre el nostre poble, al novembre sobre la nostra escola i al desembre vam escriure unes receptes de cuina de plats típics o favorits. Al gener vam poder tastar aquests plats a la classe! Al febrer vam treballar una mica de gramàtica i vocabulari relacionat amb el menjar. Al març vam elaborar el nostre petit diccionari gastronòmic i a l’abril i maig prepararem un vídeo per tal d’acabar el projecte.

Aquesta experiència és molt enriquidora pel fet de poder treballar el mateix tema amb nois i noies que viuen tan lluny de nosaltres, conèixer altres cultures i veure les semblances i diferències amb la nostra. A més, és molt gratificant comprovar que ens podem comunicar amb altres persones fent servir l’anglès.


 

EL TREBALL COOPERATIU A P4

Als nens i nenes de P4 els hi encanta fer aprenentatge cooperatiu, treballar en grup, s’han posat nom al seu grup.

Peix Pallasso, Fantasmes, Elsa, Peppa Pig, Papallones, Dofins, Vampirs.

 

 

 

 

Aquí podeu veure com treballen!

 


Darrera actualització (dijous, 26 de febrer de 2015 14:02)

 

EL CARNESTOLTES D'INFANTIL I PRIMÀRIA

La setmana del Carnestoltes va ser una setmana diferent per als alumnes d'infantil i primària, ja que cada dia vam portar un complement ben vistós. El dia de dijous gras vam sortir a berenar els d'infantil i a dinar els de primària.

L'últim dia, el divendres, els alumnes d'infantil i alguns de primària, van anar a una plaça on van veure en Toltes Papallongues, el Carnestoltes de Castellar, que els va fer cantar i ballar. Al a tarda ens vam disfressar i vam sortir al carrer acompanyats pels tabalers de Castellar. Va ser una rua curteta però molt lluïda, hi teniem de tot: pallassos, policies, bombers, personatges de dibuixos animats, cowboys... Ens ho vam passar d'alló més bé!!
"Ara arriba en Carnestoltes, tots volem sortir a ballar.. tiroliro, tiroliro, tiroliro, tirolà"

Darrera actualització (dimecres, 25 de febrer de 2015 13:56)

 

EL CARNESTOLTES DE L'ESO

El passat divendres dia 13 de febrer, els alumnes de l’ESO  de l'escola, van celebrar el Carnestoltes al pavelló Puigverd.
Els alumnes de 4t d'ESO eren els encarregats d’organitzar-ho, i per això van crear comissions,  i cada una d'elles  s’encarregava de preparar una part de la festa.  Hi havia la comissió del berenar, del decorat, del “photocall”, els jurats, les presentadores i els tècnics de so.
La festa va començar a les 3 de la tarda. Els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO havien de venir disfressats per poder entrar al concurs de disfresses i poder fer-se una foto al “photocall”, preparat a l'entrada.   Durant la festa hi va haver desfilades i balls preparats per els alumnes, que van ser valorats pels jutges de 4t. Un cop va finalitzar aquesta activitat, es van repartir uns premis  a les millors disfresses i actuacions.  També va haver berenar per la gent que volgués.
La festa va acabar amb un ball de disfresses conjunt.
Aquí podeu veure les fotos de les diferents disfresses realitzades al "Photocall".

 

Darrera actualització (dimecres, 18 de febrer de 2015 14:06)

 
CONTACTE

CALENDARI
March 2015
M T W T F S S
23 24 25 26 27 28 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
PRÒXIMS EVENTS
dt. març 31, 2015
SETMANA SANTA

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO