FEDAC Castellar

LES CONVIVÈNCIES A CARDONA DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Aquest curs hem anat de colònies al Vilar Rural de Cardona.

Hem fet moltes activitats en anglès amb uns monitors molt simpàtics i divertits, hem jugat, hem après i ens ho hem passat molt bé!


 

PRESENTACIÓ TREBALL DE SÍNTESI DELS ALUMNES DE 3R D'ESO

Els joves de 3r d'ESO presenten a "El Mirador", davant dels seus pares, professors i altres convidats,  la seva exposició entorn el tema de l'agricultura i l'alimentació, com a cloenda del seu treball de síntesi realitzat just abans de Setmana Santa.

Són molts els experts en el tema que els han ajudat a documentar-se i a conèixer la realitat agrícola del seu entorn més immediat: el municipi de Castellar.

Gràcies a tots ells, als professors i a l'esforç que els alumnes hi han dedicat, ha estat possible presentar la feina feta públicament. 

SERVEI COMUNITARI A L'OSB

Ja hem iniciat el  projecte de Servei Comunitari a  l'Obra Social de Castellar, amb els nois i noies de 3r d'ESO.

Cada dia, un grupet de 2 o 3 alumnes, quan surten d'escola, van a la residència  a realitzar les activitats que les monitores tenen programades, per tal de fer passar una bona estona a tots els avis que hi viuen.  Aquesta activitat segur que serà una bona experiència per a uns i altres, de la que en sortiran molt enriquits a nivell de valors humans.

El projecte, l'hem titulat "Savis d'experiència fondejant Ítaca" i desitgem que, com diu el poema de Kavafis, els nostres joves tornin molt enriquits de les vivències que en treuran d'aquesta experiència de voluntariat. 

VIATGE FI CURS 4T D'ESO

Els alumnes de 4t d'ESO van realitzar el seu viatge de Fi de Curs a Anglaterra durant la setmana del 15 al 19 de març. Van visitar la ciutat de Londres, visitant els llocs més característics de la ciutat com. Picadilly Circus, Camdem, Trafalgar Square, The Big Ben, el pont de Londres, Covent Garden.. i també els museus com Bristish museum i el Tate Modern. També van visitar altres localitats del Sud d'Anglaterra com: Broadstairs, Margate i Canterbury. Van dormir en una residència/escola d'estudiants anglesa a la localitat de Margate. Cada dia estaven acompanyats per un parell de guies de l'escola que els feien la ruta turística, els explicaven les curiositats de cada lloc i els feien fer activitats. Els alumnes també van gaudir de temps lliure en cada localitat.
Ha sigut una gran experiència pels alumnes i els professors que els han acompanyat!

 

 

Darrera actualització (dimecres, 6 d'abril de 2016 08:34)

 

TREBALLEM LA GRANJA!

Els alumnes d’Educació Infantil hem fet un projecte sobre els animals de la granja.

Hem aprés moltes coses i ho hem treballat de manera cooperativa.

Per finalitzar el projecte vam anar a la Granja de Can Deu on vam poder observar els animals que havíem treballar prèviament.


 

EL MATERIAL ESCOLAR QUE VAM RECOLLIR JA ÉS AL MARROC!

Com tots recordareu al febrer vam fer una recollida de material escolar per a famílies i infants necessitats d’ aldees del Marroc.
Els dos equips participants al Raid Pandemonium 2016, formats pel Carlos Martínez pare i Carlos Martínez fill de Castellar del Vallès i el Ramon i la Clara de Sabadell van venir a l’escola amb els seus cotxes pocs dies abans d’iniciar la seva aventura. Ens van explicar com havien preparat els seus cotxes i en què consistia la prova que anaven a fer. Vam aprendre que per aconseguir qualsevol fita que ens proposem, cal esforç i constància  i que les coses no són d’un dia per l’altre, sinó que  tot té un procés. També vam parlar del valor del companyerisme entre els participants, i de la solidaritat. Uns quants alumnes de 6è van fer entrega del material recollit i tot seguit tota l’escola va poder passar a veure els cotxes d’a prop i per dins.
Ara que ja han tornat de la seva aventura, ens han explicat que tot i la duresa de la prova, tot els hi ha anat molt bé, i a més, han quedat entre els primers classificats!!! Ens han explicat també, que uns dels moment més emotius del Raid és precisament quan van fer entrega del material que portaven a les famílies i infants que ho necessitaven.
Estem molt contents d’haver-hi participat,  i des d’aquí volem donar les gràcies a la família Martínez de la nostra escola, per facilitar-nos l’oportunitat d’educar un cop més als nostres alumnes en el compromís i la solidaritat vers els més febles i desfavorits.

Tot seguit podeu veure algunes imatges del Raid.


 

 
CONTACTE

CALENDARI
May 2016
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO