FEDAC Castellar

TREBALLS DE SÍNTESI ESO

Durant aquesta setmana, els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO  estan elaborant els seus treballs de síntesi en diferents aules de l'escola i espais de Castellar. Els alumnes de 1r estan elaborant una guia de Castellar, els de 2n estan fent produccions audiovisuals i els de 3r estan analitzant els horts de Castellar.


 

XERRADA DE L'ESCRIPTORA GISELA POU A 6È

El passat divendres 28 de març, l'escriptora Gisela Pou ens va visitar a l'escola. Va fer una xerrada amb els alumnes de 6è sobre el llibre que han llegit durant el segon trimestre anomenat "L'edat del Lloro".

La Gisela va explicar coses molt interessants i els alumnes van poder fer-li preguntes sobre totes aquelles qüestions relacionades amb el llibre que volien conèixer.

La veritat és que va ser una experiència molt maca que va acabar amb la signatura dels llibres per part de l'autora.

Moltes gràcies Gisela!


 

ANY VOCACIONAL GERMANES DOMINIQUES

El dia 25 de març, dia de l’Anunciació, totes les escoles i centres de les Germanes Dominiques de l’Anunciata hem fet una celebració conjunta com a acte d’inici de “L’ANY VOCACIONAL”.
Sota el lema “segueix-me, fes un pas més” hem treballat amb els alumnes la dedicació i el compromís. Hem fet una petita exposició fotogràfica del que fan les germanes a les missions per entendre la seva tasca. Hem vist que tots estem cridats a anunciar una Bona Notícia, tots nosaltres amb les nostres vides, som portadors d’ una Bona Notícia. Per això hem omplert l’escola de petjades que ens convidaven a donar un pas més, i de petjades on cada alumne/a ha escrit una Bona Noticia que li agradaria donar.
Volem felicitar des d’aquí a totes les Germanes Dominiques de l’Anunciata per la seva entrega, la seva tasca i la seva petjada que ens encoratja a tots a seguir treballant per millorar el món.


 

 

ESQUIADA MASELLA 3R ESO

El passat dijous 13 i divendres 14 de març, alguns alumnes de 3r d'ESO van anar a esquiar a la Masella, com a activitat d'Educació Física. Els alumnes van poder gaudir dels aprenentatges dels monitors d'esquí, de temps lliure a les pistes, de la piscina, de jocs de nit, d'una discoteca...
S'ho van passar molt bé!


 

 
CALENDARI
April 2014
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
PRÒXIMS EVENTS
dc. abr. 16, 2014
SETMANA SANTA
dc. abr. 23, 2014
SETMANA CULTURAL
dt. abr. 29, 2014
Cantània 5è

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter