FEDAC Castellar

BON ESTIU!

Just entrem a l'estiu i els alumnes aconseguiu allò que fa mesos somieu: vacances d'escola, per fi!

Endreceu llibres, apunts i llibretes, us oblideu d'exàmens, de deures, de treballs. Recordeu que al setembre us esperem amb il.lusions renovades i amb la certesa que el proper curs també serà clau per a la vostra vida d'estudiants.

Aprofiteu, doncs, aquesta fantàstica i gairebé màgica pausa estiuenca, molt necessària perquè mestres, professors, famílies i alumnes recuperem energia i puguem disfrutar de tot allò que sempre diem que farem, quan no tinguem tanta feina!!


 

ENGLISH DAY

El passat 9 de Juny els alumnes de 3r de primària de l’escola van participar en l’ENGLISH DAY organitzat per les mestres d’anglès del poble. En l’edició d’enguany l’eix conductor era “Scotland” i els alumnes van poder gaudir d’un matí d’aprenentatge i diversió, sobre la temàtica en qüestió, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

En el següent enllaç us deixem les fotos de la jornada per si hi voleu fer un cop d’ull:

https://plus.google.com/photos/101483839404987719522/albums/6158324324126345409?gpinv=AMIXal__rYA6u9cvgtUaAr_i_B-gy4-nSZYMS-GXvx3kKXHShqFj44shPoRgKnsZTC6JearAxo8BAeGdmtjg5fxDNSQyAR_otcJfkogEILZhfDVqnRl9yxk&cfem=1&authkey=CO2Ul9T-jdWBNg

Darrera actualització (dimarts, 7 de juliol de 2015 10:20)

 

SOM UNA ESCOLA SOLIDARIA!

Aquest any, com sempre, hem participat en unes quantes campanyes solidàries. Vam començar amb la recollida de productes d’higiene i neteja per a VIA SOLIDÀRIA /CÀRITAS  de Castellar.
Després una família de l’escola ens va comunicar que participaria al PANDA RAID i ens van proposar de participar en la recollida de material escolar per a portar-lo directament al Marroc, i així ho vam fer!!!  Ens han passat les fotos d’aquesta gran aventura i les volem compartir amb tots vosaltres. Podreu veure com es va fer l’entrega del material als infants.
I per acabar, amb la botiga solidària hem recollit fons per a dos importants projectes.
Per un cantó l’ajuda a la ONG “PETITS DETALLS” per l’orfenat d’Uganda (es van recollir 208€)
I per l’altre, l’ajuda al projecte per L’HOSPITAL DE RULI, on germanes de la nostra congregació intenten dia a dia millorar les condicions de vida de les persones que els hi ha tocat viure allà, per poder comprar un aparell de radiografies dentals i un revelador 8es van recollir 241’60€).
Un curs més, a part d’ajudar a tots aquells que ho necessiten, hem intentat conscienciar als nostres alumnes de la importància de compartir, de ser solidaris i de saber-nos posar a la pell de l’altre, així com valorar i agrair tot el que nosaltres tenim i que de vegades no li donem cap importància.


A TOTS I TOTES, MOLTES GRÀCIES PER HAVER-HO FET POSSIBLE!!


 

 

EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE L'ESO

Els alumnes d’ESO han realitzat diferents projectes i han montat una exposició a l’escola.

Els alumnes de 2n d’ESO, a la matèria de Geografia i Història han realitzat diferents treballs entorn a les societats precolombines americanes. Aquest projecte s’anomena "ART PRECOLOMBÍ”.

D'altra banda, al mateix espai, en el marc d'un projecte anomenat "LA MEVA CADIRA IDEAL" els alumnes de 3r d’ESO han realitzat unes maquetes de cadires. A través d'aquest projecte han dissenyat un producte seguint un cicle tecnològic complet (anàlisi del problema o millora que volem realitzar, disseny d'una proposta, construcció i avaluació de la mateixa).

Finalment, els alumnes de 1r d'ESO, els alumnes ens han volgut mostrar els INSTRUMENTS MUSICALS que han dissenyat i construit ells mateixos a la matèria de música.

Tots han fet una molt bona feina!


Darrera actualització (dimarts, 2 de juny de 2015 20:43)

 

DANSEM PLEGATS

El passat divendres 29 de maig, els alumnes de 1r i 2n de primària van participar en la trobada "Dansem Plegats" que que es va realitzar al camp de futbol. Si voleu veure les fotografies i baixar-les només cal que entreu en el següent link

 

Volem felicitar a tots els alumnes i mestres que van realitzar aquesta trobada. Va ser un molt bon espectacle. 

 

LES ÀLIGUES DE P5 ENS PREPAREM PER ANAR A L'AQUARI DE BARCELONA

Aquests dies hem estat treballant els animals marins. Entre tots hem fet una llista dels animals que ens agradaria conèixer. Cada un s’ha encarregat d’investigar un animal i ho ha compartit amb la resta de l’equip i amb tota la classe.

Hem construït dos aquaris, un d’aigües fredes i un altre d’aigües tropicals i hem classificat els animals marins. Hem dibuixat el fons marí de cada aquari, hem vist que el dels mars tropicals és molt mes colorit. Hem cobert de sorra de platja el fons dels aquaris i hi hem posat cloïsses, estrelles de mar, cargols de mar, pedres...

Hem pintat, retallat i plastificat els animals i els hem posat a l’aquari que els  correspon, hem vist que els peixos dels mars tropicals i aigües mes temperades tenen uns colors més vius que els peixos que viuen als mars i oceans d’aigües més fredes. També hem trobat animals que viuen als dos aquaris.

Els companys de 4art que també estan treballant els animals marins a la classe d’anglès ens han vingut a ensenyar els noms dels peixos en anglès!!

Ens ho hem passat molt bé i hem après un munt de coses dels peixos que veurem!!


 

 
CONTACTE

CALENDARI
August 2015
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO