FEDAC Castellar

Reduir, reutilitzar i reciclar!

Els “Mussols” de P5 estem fent un projecte per conèixer i respectar el nostre entorn. Estem aprenent quins animals viuen als boscos del Vallès, i també a reconèixer algunes de les espècies d’arbres més  comuns .
A més de conèixer l’entorn, volem prendre consciència de la importància de ser respectuosos amb el medi. Per això hem fet un experiment a classe simulant un bosc i observant que passa amb els residus de fusta, paper, ferro i plàstic!! També hem vist que amb els vidres i la llum del sol es poden ocasionar incendis...
Dins el marc de tot aquest treball, vam fer una activitat per aprendre a gestionar els residus. Hem de tenir molta cura del nostre entorn i per això és essencial “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”.
Si en voleu aprendre com nosaltres, hem fet uns murals molt entenedors al passadís d’Infantil!


 

 

SORTEIG DE LA PANERA DE 4T D'ESO

Els alumnes de P3 s'han convertit en la mà inocent en la tria del número guanyador de la Panera dels alumnes de 4t d'ESO. El número guanyador ha sigut el 6209.
El guanyador/a pot passar per la secretaria de l'escola a recollir la Panera amb el número guanyador (butlleta de color rosa).


 

DIADA DE SANT FRANCESC COLL

Avui tots els alumnes i la comunitat educativa de l'escola, hem celebrat la diada de Sant Francesc Coll.
Primer hem realitzat una celebració a l'església de Castellar oficiada pel professor Rubèn Garcia, ordenat diaca fa uns dies pel bisbe de Terrassa. Tot seguit, a l'escola, s'ha realitzat un esmorzar al pati, preparat per les mares de l'AMPA, i finalment hem gaudit d'una animació dirigida pel Jaume Ivars.
Aquí teniu algunes imatges del dia d'avui!

 

Darrera actualització (dijous, 19 de maig de 2016 14:50)

 

LES CONVIVÈNCIES A CARDONA DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Aquest curs hem anat de colònies al Vilar Rural de Cardona.

Hem fet moltes activitats en anglès amb uns monitors molt simpàtics i divertits, hem jugat, hem après i ens ho hem passat molt bé!


 

PRESENTACIÓ TREBALL DE SÍNTESI DELS ALUMNES DE 3R D'ESO

Els joves de 3r d'ESO presenten a "El Mirador", davant dels seus pares, professors i altres convidats,  la seva exposició entorn el tema de l'agricultura i l'alimentació, com a cloenda del seu treball de síntesi realitzat just abans de Setmana Santa.

Són molts els experts en el tema que els han ajudat a documentar-se i a conèixer la realitat agrícola del seu entorn més immediat: el municipi de Castellar.

Gràcies a tots ells, als professors i a l'esforç que els alumnes hi han dedicat, ha estat possible presentar la feina feta públicament. 

SERVEI COMUNITARI A L'OSB

Ja hem iniciat el  projecte de Servei Comunitari a  l'Obra Social de Castellar, amb els nois i noies de 3r d'ESO.

Cada dia, un grupet de 2 o 3 alumnes, quan surten d'escola, van a la residència  a realitzar les activitats que les monitores tenen programades, per tal de fer passar una bona estona a tots els avis que hi viuen.  Aquesta activitat segur que serà una bona experiència per a uns i altres, de la que en sortiran molt enriquits a nivell de valors humans.

El projecte, l'hem titulat "Savis d'experiència fondejant Ítaca" i desitgem que, com diu el poema de Kavafis, els nostres joves tornin molt enriquits de les vivències que en treuran d'aquesta experiència de voluntariat. 
CONTACTE

CALENDARI
May 2016
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO