FEDAC Castellar

ADAPTACIÓ DELS ALUMNES DE P3

Som els nens i nenes de P3, els més petits de l’escola!!
Ara ja estem súper adaptats i venim molt contents al cole.
Després d’una votació som la classe dels cavalls, i la nostra mascota es diu
ARRI-ARRI.

 

 

CELEBRACIÓ INICI DE CURS

El passat divendres ens va reunir tota l’escola al gimnàs per celebrar junts l’inici del nou curs escolar, i presentar el nou lema que ens acompanyarà tot aquest any.

“EMPRÈN EL VOL”


Aquest emprèn el vol, pot tenir moltes interpretacions i significats diferents, al llarg del curs anirem descobrint tot el que podem treballar i aprendre a partir d’aquestes paraules.

Per començar vam convidar als alumnes a que es quedessin amb la idea de que com més alt volem, com més aprofundim en aquest vol personal que fem cada un de nosaltres, més ens acostem a LA HUMILITAT .

I que el principal destí del nostre vol és LA FELICITAT, podríem dir la nostra i la dels altres, però es que van juntes, perquè la veritable felicitat l’aconseguim quan fem feliços als altres.

Per entendre aquest concepte, els vam passar el vídeo “La veritable felicitat”.

( www.youtube.com/watch?v=DfvZLXfM2dA)

Per acabar, després d’unes quantes reflexions, vam cantar junts la cançó dels Catarres “l’Odissea”.

Que ens parla de la força personal, ens diu que cada un i una de nosaltres som capaços de fer quelcom per canviar el món, nomes cal...EMPRENDRE EL VOL!!! I l’altre missatge important que ens diu la cançó és que aquest viatge no el fem sols, diu: “...aquí t’espera el meu somriure, les mans esteses dels que t’estimen...” la vostra empenta, la nostra empenta, l’empenta de tots junts és el que fa girar el món!!

Per acabar, en sortir els vam regalar una targeta d’embarcament en format punt de llibre perquè tothom pugui iniciar aquest vol simbòlic cap al creixement personal.

 

 

 

BON INICI DE CURS

Un any més iniciem el camí d’un nou curs escolar. L’equip de mestres us volem donar la benvinguda a aquesta nova aventura que comencem.
Especialment benvinguts els NOUS ALUMNES, i famílies que comenceu a formar part de la nostra comunitat educativa:
· Els alumnes de P3 que comencen l’aventura d’aprendre moltíssimes coses i que curs rere curs aniran creixent.
· Els alumnes que comencen a primària i secundària, i inicien un nou repte, aquí trobaran un munt de companys i companyes que  s’esforçaran perquè se sentin el millor possible dins de la seva classe.
· I tots els nens i nenes que coneixeu l’escola i que després d’un fantàstic estiu, disfrutant de les vacances, us toca tornar a l’escola: per  aprendre, per treballar de valent i també per jugar, però sobretot per estimar i per respectar els companys i els vostres mestres.
Tots els mestres de l’escola us acompanyaran i ajudaran en aquest camí, sempre amb la il·lusió per endavant.

I a vosaltres, pares i mares, us toca la part més important i bàsica en aquest procés: acompanyar a l’escola en l’aprentatge i creixement dels vostres fills i filles.
Estem segurs que tots els que participem en la comunitat educativa de FEDAC Castellar, alumnes, pares i mestres, podrem fer de l’escola un lloc on es generi felicitat, on regni el bon humor, el bon fer i la solidaritat.

Perquè totes les il·lusions, tots els reptes i propòsits, els puguem assolir al llarg d’aquest curs que iniciem avui,

A TOTS BON INICI DE CURS!!!!


 

 

BON ESTIU!

Just entrem a l'estiu i els alumnes aconseguiu allò que fa mesos somieu: vacances d'escola, per fi!

Endreceu llibres, apunts i llibretes, us oblideu d'exàmens, de deures, de treballs. Recordeu que al setembre us esperem amb il.lusions renovades i amb la certesa que el proper curs també serà clau per a la vostra vida d'estudiants.

Aprofiteu, doncs, aquesta fantàstica i gairebé màgica pausa estiuenca, molt necessària perquè mestres, professors, famílies i alumnes recuperem energia i puguem disfrutar de tot allò que sempre diem que farem, quan no tinguem tanta feina!!


 

ENGLISH DAY

El passat 9 de Juny els alumnes de 3r de primària de l’escola van participar en l’ENGLISH DAY organitzat per les mestres d’anglès del poble. En l’edició d’enguany l’eix conductor era “Scotland” i els alumnes van poder gaudir d’un matí d’aprenentatge i diversió, sobre la temàtica en qüestió, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

En el següent enllaç us deixem les fotos de la jornada per si hi voleu fer un cop d’ull:

https://plus.google.com/photos/101483839404987719522/albums/6158324324126345409?gpinv=AMIXal__rYA6u9cvgtUaAr_i_B-gy4-nSZYMS-GXvx3kKXHShqFj44shPoRgKnsZTC6JearAxo8BAeGdmtjg5fxDNSQyAR_otcJfkogEILZhfDVqnRl9yxk&cfem=1&authkey=CO2Ul9T-jdWBNg

Darrera actualització (dimarts, 7 de juliol de 2015 10:20)

 

SOM UNA ESCOLA SOLIDARIA!

Aquest any, com sempre, hem participat en unes quantes campanyes solidàries. Vam començar amb la recollida de productes d’higiene i neteja per a VIA SOLIDÀRIA /CÀRITAS  de Castellar.
Després una família de l’escola ens va comunicar que participaria al PANDA RAID i ens van proposar de participar en la recollida de material escolar per a portar-lo directament al Marroc, i així ho vam fer!!!  Ens han passat les fotos d’aquesta gran aventura i les volem compartir amb tots vosaltres. Podreu veure com es va fer l’entrega del material als infants.
I per acabar, amb la botiga solidària hem recollit fons per a dos importants projectes.
Per un cantó l’ajuda a la ONG “PETITS DETALLS” per l’orfenat d’Uganda (es van recollir 208€)
I per l’altre, l’ajuda al projecte per L’HOSPITAL DE RULI, on germanes de la nostra congregació intenten dia a dia millorar les condicions de vida de les persones que els hi ha tocat viure allà, per poder comprar un aparell de radiografies dentals i un revelador 8es van recollir 241’60€).
Un curs més, a part d’ajudar a tots aquells que ho necessiten, hem intentat conscienciar als nostres alumnes de la importància de compartir, de ser solidaris i de saber-nos posar a la pell de l’altre, així com valorar i agrair tot el que nosaltres tenim i que de vegades no li donem cap importància.


A TOTS I TOTES, MOLTES GRÀCIES PER HAVER-HO FET POSSIBLE!!


 

 
CONTACTE

CALENDARI
October 2015
M T W T F S S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO