FEDAC Castellar

DIA DE LA PAU

Avui hem celebrat el dia de la PAU.
Ens hem reunit tota l’escola al gimnàs. Hem fet un acròstic amb la paraula PAU: Perdó, Amistat, Únic , i amb la col·laboració d’alumnes de 6è i 1er d’ESO s’han fet unes lectures de la bíblia relacionades amb el significat de les paraules escollides i unes reflexions sobre el significat d’aquestes paraules i la PAU.
Tot seguit hem cantat tots junts la cançó de “La festa de la pau” .
El treball que els hem demanat als alumnes aquesta vegada és que pensin en tot allò que han escoltat i que prenguin una actitud davant la vida que faci possible deixar de celebrar el dia de la Pau... que faci possible que cada dia es pugui viure en Pau, perquè... LA PAU COMENÇA EN NOSALTRES MATEIXOS!

 


Darrera actualització (divendres, 30 de gener de 2015 08:40)

 

ELS ALUMNES DE P3 VISITEN EL MERCAT

El passat dimecres 28 de febrer, els nens i les nenes de P3 (els taurons) van anar al mercat municipal de Castellar. Els taurons van observar els diferents aliments de cada parada i el que més els va agradar va ser la boca tan gran que tenen els peixos. Més tard, van baixar a la planta inferior del mercat per observar la gran bàscula que hi ha (entre tots els taurons pesen 367 quilets) i veure les cambres frigorífiques.


Darrera actualització (dijous, 29 de gener de 2015 17:03)

 

RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR

Benvolgudes famílies.


Us volem informar que un pare de la nostra escola que té un fill a P-5 i una filla a 5è,  participarà al RALLY SOLIDARI DEL MARROC (És un Rally que consta de 7 etapes des de Tánger fins al Marrakesh).
Cada participant al Rally ha de portar un mínim de 20 k. de material escolar que entregaran durant la segona etapa.
Posarem una taula i diverses caixes al porxo de l’escola per qui vulgui col·laborar en la recollida solidària.
La recollida es farà del 19 de gener al 30 de gener.
El material que es pot portar son llapis, retoladors, llibretes, gomes, bolígrafs,.... el material pot ser nou o fet servir, sempre que estigui en bon estat.


Per més informació podeu entrar a la pàgina web de Panda Raid 2015.
També a facebook a CARLOS PANDA RAID 2015.


Moltíssimes gràcies per endavant a tothom!!


 

TEBALLEM EL GUIÓ CINEMATOGRÀFIC AMB L'AJUT DE L'ESCRIPTORA GISELA POU

L'escriptora i guionista castellarenca Gisela Pou ens ha fet un petit taller de creació de guió. Ens ha ensenyat tècniques senzilles i alguns recursos que podem utilitzar per adaptar un conte tradicional a l'actualitat. Aquest és l'encàrrec que hem rebut per al treball de síntesi sobre cinema que realitzarem el mes de març. De moment ja ens hi hem avançat una mica i comencem a preparar els guions, que és la tasca imprescindible si volem fer un curtmetratge.

Les explicacions de la Gisela, els molts exemples que ens ha posat i l'activitat pràctica que ens ha proposat fer conjuntament a classe, ens han animat a pensar idees per capgirar els contes tradicionals i fer-ne versions ben divertides i originals.

Ja tenim feina, doncs! Sort que ella viu al nostre poble i, si tenim algun dubte, sempre està disposada a ajudar-nos.

 

TREBALLANT EL SISTEMA SOLAR

Els alumnes de primer d'ESO hem estat treballant el sistema solar a les classes de naturals.

Hem volgut representar-lo en un mural al passadís, però hem hagut de calcular l'escala per reduir la mida dels planetes, i una altra escala per a les distàncies a la que es troben del Sol.Ens hem adonat que som molt petits dins del sistema solar! El resultat ha estat aquest!

Esperem que us agradi!


 

PSICOMOTRICITAT A INFANTIL

A l’hora de psicomotricitat, els alumnes d’infantil s’ho passen molt bé treballant les diferents habilitats i capacitats que toca desenvolupar a cada edat. Aquí podeu veure una mostra d’algunes coses que fem: recollir el material entre tots, circuits per treballar, entre d’altres coses, equilibris i salts, espais on treballar moltes habilitats de manera divertida i els nostres moments de relaxació.


Darrera actualització (dijous, 8 de gener de 2015 18:52)

 
CONTACTE

CALENDARI
January 2015
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
PRÒXIMS EVENTS
No events

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter