FEDAC Castellar

VISITEM LES COVES DEL TOLL I EL MERCAT DE LA PREHISTÒRIA

El dimecres 20 de maig, els nens i nenes de tercer i quart de Primària van anar fins a Moià per visitar la Cova del Toll. Aquesta és d’una gran bellesa plàstica i d’ una formació geològica de gran interès. El curs fluvial al bell mig i les formes dels seus murs i cavitats atorguen l’estructura sorprenent de la Cova.

Després de visitar 158m de la cova, tots els nens van participar del Mercat Escolar. Tots van poder endinsar-se a la Prehistòria gràcies a uns tallers didàctics: taller del foc, taller de cacera, taller de pintures rupestres, taller del brunzidor... Va ser un gran dia, doncs van aprendre molt i s’ho van passar molt bé.


 

CICLE INICIAL VA AL COSMOCAIXA

Els alumnes de Cicle Inicial van poder gaudir d’una sortida al Cosmocaixa. Allà van descobrir moltes coses i van realitzar el taller: Mira com mengen els animals! Va ser una sortida molt enriquidora, ja que no només van jugar amb la ciència sinó que van descobrir diferents espècies d’animals i van veure com menjaven uns peixos enormes!


 

DIADA DE SANT FRANCESC COLL

El passat dia 19 de maig vam celebrar la Diada de Sant Francesc Coll, el nostre fundador.
Va ser un dia especial!!!

Vam començar la jornada anant tots junts a l’església del poble on acompanyats per mossèn Joaquim vam fer una celebració molt participativa, uns alumnes d’ESO ens van fer un breu recordatori de la vida de Sant Francesc Coll, vam fer unes lectures que ens van ensenyar que tots som germans i que com a tals ens hem d’ajudar sempre els uns als altres... durant l’ofrena floral un representant de cada curs ens va recitar frases del Pare Coll, va ser una manera molt bonica de tenir molt present el seu carisma i el seu esperit d’ajuda i entrega als altres. Vam cantar i ens vam acomiadar amb l’himne del Pare Coll.

Un cop a l’escola i dins del marc dels actes sobre solidaritat que estem treballant durant aquest més, els mestres ens van recitar un poema de Leonidas Proaño sobre la solidaritat.
Tot seguit vam fer un esmorzar de germanor a càrrec de l’AMPA, amb coca, sucs i xocolata!
I per acabar vam tenir l’actuació de l’Animador Jaume Ivars que ens va fer cantar i ballar de valent!!!Darrera actualització (dimecres, 20 de maig de 2015 19:42)

 

CAMPANYA SOLIDÀRIA RWUANDA

Els alumnes de 3er d'ESO han filmat un vídeo promocional de la campaya solidària d'aquest any aprofitant la visita del Jan, un seminarista rwuandès que va fer unes xerrades a alguns cursos  d'ESO per explicar als alumnes la realitat del seu país. Un testimoni de primera mà que ens ha apropat a d'altres realitats que sovint ens queden molt lluny.https://vimeo.com/s/tnm -->

Darrera actualització (diumenge, 17 de maig de 2015 20:36)

 

REVISTA SETCIÈNCIES 2015

Ja tenim la nova edició de la revista Setciències de l'escola, elaborada per tots els alumnes de l'escola.

Està dividida en 3 parts (Infantil, Primària i ESO).

Esperem que gaudiu!
REVISTA SETCIÈNCIES FEDAC CASTELLAR LA IMMACULADA 2015 INFANTIL REVISTA SETCIÈNCIES FEDAC CASTELLAR LA IMMACULADA 2015 PRIMÀRIA

REVISTA SETCIÈNCIES FEDAC CASTELLAR LA IMMACULADA 2015 ESO

Darrera actualització (dilluns, 18 de maig de 2015 09:20)

 

ELS CASTELLERS A L'ESCOLA

El passat dimarts dia 5 de maig, els alumnes de 1r d'ESO van gaudir d'un taller de castellers a l'escola. Durant l'activitat els alumnes van poder formar part de les diferents posicions per poder realitzar els castells i van entendre una mica més la filosofia que hi ha al darrera d'aquesta activitat tan didàctica. Van haver de confiar els uns en els altres, van compartir una tarda amb els companys, van haver de fer "pinya" per poder realitzar el castell, van practicar el silenci i la concentració i van haver d'escoltar molt bé les explicacions del cap de colla i de la resta de castellers que van dirigir el taller. En definitiva, va ser una tarda molt profitosa i molt divertida!


 
CONTACTE

CALENDARI
May 2015
M T W T F S S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
PRÒXIMS EVENTS

VÍDEO ESCOLA

Follow us on Twitter
PREINSCRIPCIO P3

PREINSCRIPCIÓ ESO